Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 13:38

"Шрамів на обличчі не буде і красивішим не стану" - Худжамов

Через травму, отриману в матчі з "Олександрією", воротареві "Шахтаря" Рустаму Худжамову довелося робити операцію на обличчі. З тієї миті як про це дізналися вболівальники, телефон клубної прес-служби не замовкає: фанати потоком дзвонять, щоб дізнатися про здоров"я голкіпера "гірників".

- Рустам, як пройшла операція?

- У всіх подробицях не зможу розповісти, тому що спав в цей час (сміється). Був під наркозом! А взагалі, операцію зробили минулої п"ятниці, тривала вона десь 30-40 хвилин. Лікарі відразу мене завірили, що ніяких шрамів на обличчі не буде. Отже красивіше я не стану (сміється)!

- Хлопці з команди тебе провідували?

- Так, багато хто відвідував: Федецький, Гладкий, Срна, Діма Шутков, Кучер з дружиною. Наш командний лікар щодня по два рази приїжджав! Всі мене підтримували. Сім"я Кучерів подарувала великий шоколадний торт, який я відразу з"їв.

- Які прогнози у медиків?

- Сьогодні мене вже виписали з клініки. Краєм вуха чув, що на відновлення після операції підуть днів 10-14. Точніше поки сказати не можу.

- На цьому тижні футболісти "Шахтаря" фотографуються для календаря наступного року. Коли твоя черга?

- Я сьогодні фотографуюся! Правда, з побитою фізіономією - на обличчі ще невеликий синяк залишився. Отже доведеться пустити в хід грим (сміється).

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шрамів на обличчі не буде і красивішим не стану" - Худжамов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути