понеділок, 25 лютого 2008 12:57

"Сподіваюся, він приїхав в Донецьк грати, а не догравати"

"Сподіваюся, він приїхав в Донецьк грати, а не догравати"
Колишній захисник збірної України і "Вердера" Віктор Скрипник прокоментував придбання донецьким "Металургом" бразильського фоварда Айлтона, з яким він разом грав в Бремені.

"Враховуючи, по яких країнах Айлтон поїздив, не здивований, що він опинився в Україні. Сподіваюся, він приїхав в Донецьк грати, а не догравати. 34 роки все-таки. У "Дуйсбурзі" він плакався мені: "Команда-аутсайдер, грає на відбій". А йому потрібні партнери, як в "Вердері" Міку, які б забезпечували м"ячем. Сам він не такий гравець, який обіграє всю команду і заб"є. На собі він "Металург" не витягне", - висловив свою думку Скрипник.

"Вже в "Шальке", куди він перейшов з "Вердера", це був не той Айлтон. У новій команді треба було починати з нуля. Для нього це виявилося дуже важко. Пішов за хорошими грошима, а свою команду, якою був "Вердер", втратив. Він потім мені казав: "Це була помилка". Пам"ятаю, ще коли він забив чемпіонський гол "Баварії" в 2004-му, то підбіг до тренера і сказав: "Що ж я наробив?", маючи на увазі, що вже підписав контракт з "Шальке", - розповів екс-захисник збірної.

"Він не курить, не п"є, цінує свою сім"ю. До речі, дружина йому недавно народила двійнят. Але він - бразилець. Не було збору, на який би він не запізнився. Його штрафували, він обіцяв виправитися, але все повторювалося. Коли в країні переводили стрілки годинника, він забував це зробити і завжди спізнювався на тренування. Шааф в "Вердері" закривав на це очі і Айлтон віддячував йому за це голами. Якщо ж тренер "Металурга" спробує діяти з ним строго, бразилець збере речі і втече. Або зробить це, побачивши сніг", - поділився думками Скрипник.

Football.ua


Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, він приїхав в Донецьк грати, а не догравати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути