Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 11:34

"Сьомін дав зрозуміти, що не розраховує на мене"

Захисник київського "Динамо" Горан Гавранчіч повідомив, що зараз обговорюється можливість його оренди в інший клуб, оскільки тренер команди Юрій Сьомін не гарантує сербові попадання в основний склад. Називаються два претенденти - рідна для Гавранчіча "Црвєна Звєзда" і грецький ПАОК.

- "Црвєна Звєзда" зацікавлена в мені. Побачимо, чи встигнем домовитись до 1 лютого, коли закриється трансферне вікно. Поки я не ухвалив рішення, - каже Горан.

- Як щодо інтересу грецьких клубів?
- Для мене це не цікаво. Якщо я піду в оренду, то тільки в "Црвєну Звєзду", де я починав свою кар"єру. Повернутися на батьківщину, допомогти колишній команді - для мене це мотивація. А в оренді в грецький або інший клуб (таких пропозицій - купа) немає ніякої мотивації. І для сім"ї це - не кращий варіант. Все-таки в Бєлграді нам все знайоме, а в іншій країні буде потрібно час на адаптацію. Тому - ні.

- На скільки ще розрахований ваш контракт з "Динамо"?
- Десь на два роки. Але зараз мої перспективи в "Динамо", м"яко кажучи, не дуже. Сьомін дав зрозуміти, що не розраховує на мене. Сказав, що не гарантує місця в складі, а в моєму віці - 29 років - потрібно грати. Сподіваюся, для нього паспортні дані - не головне, і коли він мені це говорив, у нього просто був підвищений тиск. Проте усвідомлюю, що команда взяла курс на омолодження і це безпосередньо зачіпає мене.

- Тобто образи на Сьоміна немає?
- Якби раніше в "Динамо" був такий тренер, я б, може, вже грав в мадридському "Реалі". Сьомін, думаю, в кращий період моєї кар"єри не почав би мене затримувати в команді і дав продовжити кар"єру в західному клубі. Але я не жалкую, що все склалося так, як є. Кар"єра закінчиться, а сім"я залишиться. У Києві у мене народилися донька і син. А це головне.

- Півроку тому у вас утворилася хороша зв"язка з Діакате, але потім він травмувався і ваш дует розпався. Не шкодуєте про це? Може, і зараз грали б в парі в основі?
- Мені шкода його, а не себе. Ми добре відчували один одного. Але в останніх час, вже без Папе, я показував стабільну гру і нормально взаємодіяв з іншими партнерами по обороні. Я - професіонал. І якщо залишуся в Києві, доводитиму Сьоміну свою спроможність - через третю, п"яту динамівські команди. Це - чудовий виклик.

- Як вам з боку зв"язка центральних захисників Юссуф-Михалик, яку награє Сьомін?
- Справляє прекрасне враження. Але остаточні висновки робити рано.

- Чого чекаєте від фіналу Кубка Першого каналу "Динамо" - "Шахтар" в четвер?
- Тільки перемоги "Динамо". Хочеться продовжувати в тому ж дусі, щоб страх, який є у "Шахтаря", у нього залишався. Це не просто слова. Це факт. Я ж знаю обстановку всередині "Шахтаря". Програвши стільки матчів "Динамо", вони вже бояться проти нас виходити.

- На скільки затримається в "Динамо" Сьомін?
- Складно сказати. Але вірю, що погані часи для команди з його приходом закінчилися.

- З дружиною Мариною не говорили, де хотіли б осісти після завершення кар"єри?
- Є плани. Але бачите, сьогодні ти в одному місці, а завтра можеш опинитися в абсолютно іншому. Поки це питання гостро для нас не стоїть. 

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Сьомін дав зрозуміти, що не розраховує на мене" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути