Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 12:42

"Смішно чути - Сьомін за один день створив "Супер-Динамо"

"Смішно чути - Сьомін за один день створив "Супер-Динамо"
Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе погодився з недавніми словами форварда клубу Сергія Реброва про те, що новий наставник Юрій Сьомін за короткий строк зміг завоювати авторитет в команді.

- Я це теж відчуваю. Важливо, що Сьомін розмовляє з хлопцями на одній мові. Якби ми запросили тренера-іноземця, могло пройти багато часу, перш ніж він зрозумів би характер, культуру, минуле і майбутнє. Додатково, за Сьоміним - величезний досвід. Він грав з "Локомотивом" в Лізі чемпіонів і добивався в ній певних результатів. І до роботи в "Динамо" він приступив без розгойдування, з виробленою програмою, яку утілює в життя, - сказав Чехонелідзе.

Не дивлячись на те, що робота Сьоміна вже принесла свої плоди -  кияни виграли Кубок Першого каналу, Чохонелідзе закликав ЗМІ і футбольну громадськість не співати хвалебні оди в адресу фахівця.

- Так, старт роботи Сьоміна успішний. Але коли чую заяви, що він за один день створив команду, стає смішно. Так говорити не можна. Ми зачіпаємо його честь, честь "Динамо" і тих людей, які працювали в команді до нього. Юрій Павлович плідно працює, робить зміни у всіх футбольних напрямах, і перш за все в технико-тактическом. Тобто привносить свою культуру. Але коли я чую захоплення журналістів по приводу "Супер-Динамо", я відразу хочу їх зупинити. Це мені не подобається. Ми не повинні сьогодні хвалити Сьоміна, а завтра його лаяти. Ми повинні дати йому нормально працювати. І допомагати, у міру можливостей, - резюмував Чохонелідзе.

Джерело: "Чемпіонат.ру"
Зараз ви читаєте новину «"Смішно чути - Сьомін за один день створив "Супер-Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути