Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 11:12

"Шкода, що англійці перемогли" - тренер збірної Хорватії

Після матчу з Андоррою, що завершився розгромною перемогою (4:0), головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч не забув згадати поєдинок конкурентів по групі англійців і білорусів.

"Непросто грати такий матч, в якому заздалегідь знаєш, що він буде в один бік. Ми зіграли зібрано і заслуговуємо на високу оцінку. Спочатку було питання, як довго ми випробовуватимемо проблеми з першим забитим м"ячем, а потім - яким буде остаточний рахунок. Забили чотири, могли й більше, але в деяких моментах не вистачало концентрації", - сказав Біліч, підкресливши, що в цілому задоволений грою своєї команди.

Що стосується матчу в Мінську, де білоруси приймали англійців, то хорватський тренер відзначив перспективу господарів поля. У другому таймі підопічні Капелло схилили чашу терезів в свою користь - 3:1.

"З того, що мені вдалося побачити перед нашим матчем було видно, що збірна Англії здобула складну перемогу. Білоруси використовували велике, широке поле. Господарі були хороші, мали багато можливостей, суперник залишав достатньо простору для маневру, але у результаті, шкода, що гості вирвали перемогу", - відзначив Біліч, додавши, що сподівався на втрату очок англійцями.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Шкода, що англійці перемогли" - тренер збірної Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути