Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 14:02

"Шахтар" побореться з "Зенітом" за сербського форварда

"Шахтар" побореться з "Зенітом" за сербського форварда

Досвідчений сербський нападаючий Матея Кежман, який виступає за турецький "Фенербахче", як і раніше цікавить ряд клубів пострадянського простору. Зокрема, нашого чемпіона – донецький "Шахтар".

Як повідомляє сербський "Спортскі журнал" з посиланням на турецькі джерела, "гірники" направили офіційний запит відносно форварда. Реакція і подальші плани "Фенербахче" поки невідомі, що й недивно, враховуючи, що новий тренер Луіс Арагонес тільки готується приступити до роботи.

У боротьбі за Кежмана у "Шахтаря" є солідний конкурент. Пітерський "Зеніт" продовжує стежити за гравцем. Тут можливий обмін Кежмана на Текке, який останнім часом не так впевнено грає на берегах Неви.

Матея Кежман забив 11 голів в минулому сезоні в турецькому чемпіонаті і 1 в Лізі чемпіонів. Всього у нього 20 голів в 46 іграх в турецькій Суперлізі, в якій він грає вже два роки. Контракт у 29-річного серба до 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" побореться з "Зенітом" за сербського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути