Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 17:28

"Шахтар" підписав продюсера Олімпійських ігор

"Шахтар" підписав продюсера Олімпійських ігор

Футбольний клуб "Шахтар" підписав контракт з відомим продюсером олімпійських ігор Девідом Голдбергом, який стане консультантом клубу в підготовці та проведенні церемонії урочистого відкриття стадіону "Донбас Арена" в Донецьку.

Як повідомили у прес-службі "Шахтаря", Д.Голдберг є автором церемонії урочистого відкриття та закриття Олімпійських ігор у Турині (2006), Солт-Лейк-Сіті (2002), Атланті (1996), спеціальних Олімпійських ігор у Шанхаї (2007). Крім того, він виступав продюсером інших значущих подій, таких, як урочисті церемонії відкриття Карнегі Холу, Євро Діснея, концертних шоу зірок світового рівня і офіційних подій міжнародного масштабу.

Під час підписання контракту Д.Голдберг зазначив, що для нього цей проект цікавий тим, що "є водночас і соціальним проектом для регіону, і великим іміджевим проектом, який має відкрити Україну для європейської та світової громадськості, показати культуру країни, Донбасу, історію та амбіції футбольного клубу "Шахтар".

Як повідомляли, стадіон "Донбас Арена" планується відкрити влітку 2009 року.

champion

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" підписав продюсера Олімпійських ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути