четвер, 31 січня 2008 21:28

"Рено" сьогодні представив свій новий болід R28

Команда "Рено" представила в Парижі свій новий болід R28. Автомобіль, який дебютував на тестах у Валенсії на минулому тижні, розфарбований в ті ж кольори, що і торішня модель. Титульним спонсором французької стайні залишається страхова компанія ING.

- Ми чекаємо, що команда поверне втрачені позиції і буде знаходитися в лідируючій групі. Цієї мети ми маємо намір добитися з новою машиною. З технічної точки зору всі виконали велику роботу, щоб уникнути проблем, які переслідували нас минулого року, - заявив на презентації президент стайні Бернард Рей.

- Що стосується складу пілотів, повернення Алонсо стало важливою подією. У нашій команді, як і у всій компанії "Рено", панує оптимістичний настрій, - додав Рей.

Пілот "Рено" Фернандо Алонсо після презентації нового боліда команди R28  також позитивно висловився про перспективи команди і результати на новій машині.

- Болід відмінний! Мої перші враження від роботи на нім - прекрасні! І цей факт ще більше мотивує. Вся наша команда прагне до успіху, і я зі свого боку зроблю все, щоб цей успіх прийшов до "Рено" в наступному сезоні. Тепер я просто заряджений оптимізмом, - сказав Алонсо.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Рено" сьогодні представив свій новий болід R28». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути