Ексклюзиви
неділя, 15 липня 2007 16:59

"Реалу" не потрібний володар "Золотого м"яча"

Новоспечений наставник мадридського "Реала" Бернд Шустер не розраховує на володаря "Золотого м"яча - 2006" Фабіо Каннаваро, повідомляє football.ua з посиланням на channel 4.

Нинішнім літом "Королівський клуб" встиг посилитися двома центральними захисниками: німцем Крістофом Метцельдером з дортмундської "Боруссії" (вільний агент) і бразильцем Пепе з "Порту" (28 млн. євро). Виходячи з цього, німецький наставник заявив, що не буде чинити перешкод переходу Фабіо в інший клуб.

Основними претендентами на 33-річного захисника збірної Італії виступають англійські "Челсі" та "Ньюкасл", а також представник Апеннін "Ювентус". Шанси "Старої Синьйори" вищі, ніж у конкурентів, так як сам гравець виявив бажання повернутися на батьківщину.

Нагадаємо, що Канна неодноразово заявляв про те, що хоче закінчити свою ігрову кар"єру в рідному Неаполі, виступаючи за "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «"Реалу" не потрібний володар "Золотого м"яча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути