Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2008 18:26

"Реал" націлився на Мессі, Роналду і Кака

Хуан Віллалонга впевнений, що повинен привести в "Реал" Ліонеля Мессі в наступному сезоні, щоб повернути клубу репутацію "Галактікос", якщо виграє вибори на пост президента. Він збирається зайняти вищий пост в мадридському "Реалі" замість нинішнього президента Рамона Кальдерона і продовжити справу Флорентіно Переса.

Під керівництвом Переса в клуб прийшли такі зірки як Луїш Фігу, Зінедін Зідан і Рональдо. Віллалорнга вважає, що клубу необхідно відновити репутацію команди самих зіркових гравців на Землі.

"Такі гравці як Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду і Кака повинні грати за "Реал Мадрид", - розповів Віллалонга радіо COPE. "Я працюватиму по моделі, яку використовував Перес". "Я вже спілкувався з Флорентіно і розповів йому, що хочу використовувати його ідеї, але у власному виконанні".

"Я дуже поважаю Переса і вважаю, що нам потрібно продовжувати ту роботу, яку проводив він". Віллалонга трішки змінив ідею Переса суміщати в команді зірок світового рівня з доморослими гравцями. "Якщо я виграю вибори, я проводитиму політику поєднання в одній команді зірок світового рівня з талановитими молодими гравцями".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Реал" націлився на Мессі, Роналду і Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути