Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 13:36

"Реал" може підсилити ворожнечу з "Барселоною" придбанням Ето"О

Керівництво мадридського "Реала" серйозно розглядає можливість запрошення в команду нападаючого Самуеля Ето"О, який не входить в плани нового головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіоли, повідомляє "Чемпіонат".

Члени ради директорів столичного клубу вважають, що камерунець стане ідеальним придбанням. "По-перше, він завжди був і залишається "мадридіста". Крім того, він є форвардом екстра-класу та змужнів за останні роки. А найголовніше - ця покупка приведе в лють вболівальників "Барселони", - формулює пріоритети "Реала" газета ElMundoDeportivo.

В той же час президент мадридського клубу Рамон Кальдерон виступає проти цієї покупки, оскільки побоюється, що вболівальники обсвистуватимуть камерунця, який два роки тому дозволив собі образливі вислови в адресу "Реала". Проте головний тренер команди Бернд Шустер схвалив це придбання, так само як і деякі з лідерів "вершкових" - Ікер Касільяс і Гуті.

Нагадаємо, що свою кар"єру у великому футболі Ето"О починав в "Реалі", проте не зміг прижитися в команді і був відданий в оренду "Мальорці", звідки перекочував до "Барселони", у складі якої виграв не один трофей.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" може підсилити ворожнечу з "Барселоною" придбанням Ето"О». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути