Ексклюзиви
пʼятниця, 02 травня 2008 12:50

"Просто приємно, що обіграли Баварію і Тоні" - Тимощук

"Просто приємно, що обіграли Баварію і Тоні" - Тимощук

Після феєричної перемоги Зеніту над мюнхенською Баварією капітан команди Анатолій Тимощук прокоментував поєдинок.

Відповідаючи на питання, чи чекали гравці пітерського клубу такий результат, капітан Зеніту відповів: "У це ніхто не вірив. Ми просто настроювалися на перемогу. Взагалі, головне для нас було зіграти на нуль".

"Кожна перемога для мене стоїть окремо. Будь то вихід у півфінал Кубка УЄФА або в чвертьфінал чемпіонату світу зі збірною України", - відповів лідер збірної України на питання, чи є вихід у фінал Кубка УЄФА особливим.

Крім того Тимощук прокоментував гру земляка Олександра Горшкова як блискучу. А на питання чи грає Анатолій в бутсах більшого розміру через травму пальця, Тимощук відповів: "Так. І, як бачите, це приносить успіх".

На питання, чи було бажання взяти реванш у Лука Тоні, який саме в чвертьфіналі ЧС забив українцям два м"ячі, Тимощук сказав: "Я не збирався зводити рахунки з Тоні. Просто приємно, що обіграли Баварію і Тоні".

Нагадаємо, 1 травня в у півфінальному матчі Кубка УЄФА Зеніт не залишив шансів мюнхенській Баварії, розгромивши німецький клуб 4:0. У фіналі турніру петербурзький клуб зустрінеться з Рейнджерсом з Глазго, повідомляє  Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «"Просто приємно, що обіграли Баварію і Тоні" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути