Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 17:06

"Проблеми на тестах - звична справа"

На тестах у Бахрейні пілота "Феррарі" Феліпе Массу два дні переслідують проблеми з машиною, позавчора довелося перервати програму через відмову гідравліки, вчора згорів мотор, але в інтерв"ю Gazzettadello Sport бразилець коментував ситуацію з оптимізмом.

- В цілому тести проходять позитивно, хоча вчора мені не вдалося закінчити імітацію гонки через відмову мотора. Не думаю, що мова йде про конструктивні прорахунки, команда зараз розбирається з причинами, і ми зробимо все, щоб гарантувати надійність машини до старту сезону. Проблеми на тестах - це звична справа. Головне, щоб їх не було на Гран-Прі, - говорить Масса. - Мені подобається ця машина, поки не можна сказати, що вона абсолютно готова на початок чемпіонату, але її ефективність і швидкість чудові. Поки ми можемо порівнювати час на колі з торішніми результатами і з новою Toyota, але скоро зрозуміємо, чого вдалося досягти іншим командам. Я дивлюся в майбутнє з оптимізмом, F2008 швидка вже зараз, і ми впевнені у тому, що зможемо добитися серйозного прогресу по ходу сезону.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «"Проблеми на тестах - звична справа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути