субота, 06 грудня 2008 17:44

"Проблема "Динамо" у невмінні концентруватися на грі" - Богуш

Воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш вважає, що "Динамо" у матчі проти "Іллічівця" вийшло на другий тайм надто розслабленим.

"Наша проблема в концентрації уваги. Краще б ми забили один гол і до кінця були сконцентрованими. А так, на другий тайм вийшли із таким відчуттям, ніби матч вже закінчений. Грати потрібно було до фінального свистка", - наводить слова голкіпера прес-служба клубу.

"Для нас кожен матч важливий. Можливо, в певному плані й готувалися до "Фенербахче", але три очки в чемпіонаті нам теж потрібні в кожному матчі в боротьбі за чемпіонство. Незважаючи на те, що останній тур чемпіонату цього року вже зіграний, для нас сезон продовжується. Розслаблятися немає причин", - додає воротар.

"Заробили непотрібний пенальті, забили в свої ворота. Це все залежить від зібраності. Коли пропустили перший гол, почали рухатися та забили супернику четвертий, але потім знову пропустили два незрозумілих м"ячі. Добре, що все добре закінчується, адже могло бути й гірше", - підсумував Богуш.

Сhampion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Проблема "Динамо" у невмінні концентруватися на грі" - Богуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути