пʼятниця, 20 червня 2008 08:41

"Посперечався, що заб"ємо зі стандартів"

Помічник головного тренера збірної Німеччини Ханс-Дітер Флік зізнався, що він ще до чвертьфінального матчу Euro-2008 з Португалією (3:2) посперечався, що німці заб"ють зі "стандарту". У Базелі підопічні Йоахіма Льова використовували навіть два штрафних. При цьому німці не побоялися змінити тактичну модель і зіграти з двома опорними півзахисниками за схемою 4-2-3-1, повідомляє "Спорт-Експрес".

"Ми пишаємося тим, як грали з першої та до останньої хвилини. Ми билися з усіх сил, проводили прекрасні атаки і повинні бути дуже щасливі, - сказав на прес-конференції асистент дискваліфікованого Льова. - Німеччина - справжня кубкова команда, яка здатна зібратися, коли це необхідно".

"У матчі з австрійцями у нас були проблеми з флангами, і напередодні зустрічі з португальцями, у складі яких грають Сімау та Кріштіану Роналду, було важливо з цим розібратися, - прокоментував Ханс-Дітер Флік. - Ми також хотіли наситити центр поля, тому на полі з"явилися Сімон Рольфес і Томас Хітцльшпергер. Ми хотіли створити трикутники з вінгерів та центральних півзахисників. Це додало міцності обороні та позбавило португальців простору".

"Я посперечався, що ми заб"ємо сьогодні після "стандарту". Ми "зробили" два таких гола, а тому мені, можливо, слід було б подвоїти ставки, - відмітив тренер. - Я був упевнений, що ми обов"язково заб"ємо після розиграшу стандартного положення, оскільки португальці в таких ситуаціях відчувають себе невпевнено. У нас багато гравців, які відмінно грають на "другому поверсі", що ми ще раз довели в сьогоднішньому матчі".

Зараз ви читаєте новину «"Посперечався, що заб"ємо зі стандартів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути