Ексклюзиви
субота, 11 жовтня 2008 12:39

"Пітер нокаутує Віталія Кличка" - Дон Кінг

"Пітер нокаутує Віталія Кличка" - Дон Кінг
Сопромоутер чемпіона WBC у суперважкій вазі Семюела Пітера Дон Кінг упевнений в тому, що 11 вересня в Берліні його підопічний нокаутує почесного чемпіона цієї організації Віталія Кличка, а потім візьме реванш за поразку 2005 року від його молодшого брата, володаря титулів IBF і WBO Володимира Кличка та стане абсолютним чемпіоном світу.

"Я думаю, що Семюел Пітер нокаутує Віталія Кличка, - сказав Кінг. - А після того, як він нокаутує Віталія Кличка, він візьме реванш за ту поразку від Володимира [Кличка], коли він був ще новачком. Просто він зустрівся з Володимиром трохи раніше, ніж треба. Отже зараз у нього є шанс "відповісти" за ту поразку, після того, як він переможе Віталія, тому що Віталій може вдарити, і Віталій дуже мужній. Це буде видатний бій. Семюел Пітер заявить про себе, як про майбутнього абсолютного чемпіона світу, тому що відразу ж після цього бою він має намір зустрітися з Володимиром. Він просто хоче перемогти обох Кличків".

Зі слів Кінга, він хоче організувати поєдинок між Пітером і Володимиром Кличко на батьківщині Пітера в Нігерії, і вже планує провести відповідні переговори з нігерійською владою.

"News.online.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Пітер нокаутує Віталія Кличка" - Дон Кінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути