понеділок, 03 березня 2008 18:57

"Після першої "жовтої картки" у нас можуть забрати цей турнір"

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не виключає того, що Україну можуть позбавити права проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"У питанні підготовки до Євро-2012 і владі, і опозиції потрібно об"єднати зусилля і прийняти необхідні зміни в законодавство. Потрібно розуміти, що рахунок йде не на роки і місяці, а на дні і години. У нас ще є час, але коли пройде 6 місяців, то після першої "жовтої картки", у нас можуть забрати цей турнір", - підкреслив Суркіс.

Разом з тим голова ФФУ висловив надію на те, що цього не станеться: "Сподіваюся, що це не станеться. Я бачу бажання з боку Президента, голови Національного агентства зробити все можливе, щоб Євро-2012 в Україні відбулося".

Суркіс також додав, що для успішної підготовки фінальної частини чемпіонату Європи необхідно прийняти низку змін до законодавчих актів, які б стимулювали інвестування коштів іноземних інвесторів в розвиток вітчизняної інфраструктури.

"Для того, щоб приватні компанії могли інвестувати в Україну, ми повинні дати їм можливість прозоро вкладати свої гроші в країну. Подібні зміни в законодавство вже розробляються. Це десятки правових норм, які необхідно розглянути парламенту і затвердити. Зокрема, тендерні процедури, принцип "єдиного вікна" і так далі, якщо цього не буде - ніхто до нас не прийде", - зазначив голова ФФУ.

Іnterfax Україна

Зараз ви читаєте новину «"Після першої "жовтої картки" у нас можуть забрати цей турнір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути