Ексклюзиви
субота, 01 листопада 2008 13:51

"Підготовка Євро-2012 йде за графіком" - Васюник

"Підготовка Євро-2012 йде за графіком" - Васюник

В Україні підготовка більшості об"єктів до Євро-2012 відбувається за графіком і відповідно до попередніх зобов"язань.

Про це йдеться у заяві віце-прем"єр-міністра України Івана Васюника щодо стану підготовки України до Євро-2012.

"Днями низка українських та закордонних ЗМІ поширили інформацію про нібито зупинку підготовки більшості об"єктів інфраструктури в Україні до Чемпіонату Європи. Така інформація є безпідставною та не відповідає дійсності", - наголошується в заяві.

Васюник повідомив, що ключові об"єкти чемпіонату зараз перебувають на стадії проектування, будівництва або реконструкції.

"Зокрема, під час останнього візиту до Києва цього тижня експерти УЄФА підтвердили, що підготовка стадіонів у більшості міст України відбувається за графіком і відповідно до попередніх зобов"язань. У кожному з приймаючих міст розпочалися роботи з реконструкції злітно-посадкових смуг аеропортів та готується проектна документація нових терміналів", - зазначив віце-прем"єр-міністр.

Васюник повідомив, що впродовж цього і наступного тижня спеціальна урядова комісія проводить зустрічі із приватними інвесторами, які надали гарантії фінансування будівництва нових готельних комплексів.

"Хочу ще раз наголосити, що світова фінансова криза не перешкодить процесу підготовки України до Євро-2012. Навпаки, значні державні інвестиції в інфраструктуру, передбачені програмою підготовки до чемпіонату, мінімізують існуючі економічні ризики та створять додаткові робочі місця", - сказав Васюник


УНІАН
Зараз ви читаєте новину «"Підготовка Євро-2012 йде за графіком" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути