четвер, 03 липня 2008 15:17

"Організація Євро-2012 в Польщі повністю виконується" - УЄФА

Метою візиту УЄФА до Варшави стало проведення інспекції з підготовки Польщі до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Результатами переговорів з учасниками організації Євро-2012 і інспекції стала офіційна заява УЄФА:

"УЄФА задоволена останніми місяцями підготовки до Євро-2012 в Польщі. На нашу думку проект управляється професійно, відповідно до вищих вимог, в тісній співпраці з експертами УЄФА. В той же час УЄФА задоволена тим, що проект користується повною підтримкою всіх політичних сил, включаючи, зокрема, прем"єр-міністра і президента країни", - говориться в заяві.

"УЄФА і польський уряд спільно відзначили, що найближчі чотири роки підготовки є періодом дуже напруженої роботи. Якщо проект реалізовуватиметься так само, як останні місяці, на нього чекає повний успіх. Організація чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, в сумісній координації з Міністерством спорту і туризму, створеною компанією Pl2012, в тісній співпраці з муніципалітетами міст-господарів і Польською федерацією футболу, повністю виконується".

Зараз ви читаєте новину «"Організація Євро-2012 в Польщі повністю виконується" - УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути