понеділок, 08 грудня 2008 19:54

"Ніщо не зможе роз"єднати Україну та Польщу в підготовці до Євро-2012" - Суркіс

"Ніщо не зможе роз"єднати Україну та Польщу в підготовці до Євро-2012" - Суркіс

Президент Федерації футболу Григорій Суркіс переконаний, що Україна і Польща остаточно закріпили за собою право на проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як передає УНІАН, про це він заявив сьогодні у Києві на розширеному засіданні національних координаторів України та Польщі з питань підготовки країн до чемпіонату.

"Сьогоднішнє засідання ще раз конкретно засвідчило, що навіть теоретично неможливо уявити, що Польщу й Україну може щось роз`єднати в рамках проведення Євро-2012", - сказав Суркіс.

Він зазначив, що наразі всі зусилля потрібно спрямувати на те, щоб добре підготуватися до засідання Наглядової ради УЄФА з Євро-2012 (10 грудня) та "починаючи з нового року до травня місяця демонструвати УЄФА наш спільний прогрес". "Такі наші найближчі завдання", - підсумував президент ФФУ.

Зі свого боку, президент польського футбольного союзу Гжегож Лято також підтвердив, що він розглядає лише Україну в якості партнера по прийому турніру. "Я не бачу жодного іншого партнера крім України для проведення Євро-2012", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Ніщо не зможе роз"єднати Україну та Польщу в підготовці до Євро-2012" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути