вівторок, 18 березня 2008 20:32

"Наше завдання - довести справу до нокауту"

Менеджер Миколи Валуєва Борис Дімітров розповів, що завдання його підопічного в матчі-реванші з чемпіоном WBA в суперважкій вазі Русланом Чагаєвим з Узбекистану - довести справу до нокауту.

В понеділок відбувся аукціон пропозицій промоутерів, на якому право на організацію поєдинку Валуєв - Чагаєв отримав представник діючого чемпіона світу німець Клаус-Петер Коль. Він оголосив, що бій пройде 31 травня в Німеччині, але місто, зі слів Дімітрова, поки не називається.

"Торги пройшли, і, за великим рахунком, нам все одно, хто організовуватиме бій. Єдине, що той, хто проводить бій, той і запрошує суддів", - розповів менеджер "Російського Велетня".

"Він не повинен узгоджувати імена суддів з іншою стороною, а питає тільки WBA", - пояснив права промоутерів Чагаєва Дімітров, зазначивши при цьому, що на рішення WBA щодо суддів може вплинути і авторитет співпромоутера Валуєва Дона Кінга.

"Але, у будь-якому випадку, наше завдання - довести справу до нокауту, - підкреслив Дімітров. - Завалить Чагаєва - жоден суддя слова не скаже".

Дімітров розповів, що більшу частину підготовки Валуєва до бою пройде в Японії, де він працюватиме під керівництвом Олександра Зіміна.

"До 27 березня Микола тренуватиметься тут, в Пітері. Потім він відлітає до Японії на місяць. Звідти він прилітає зі своїм тренером Зіміним, і буде новий етап підготовки - або у нас під Пітером на базі або в Німеччині", - поділився планами боксера Дімітров. 

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Наше завдання - довести справу до нокауту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути