Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2009 14:42

"На "Динамо" чекають важливі матчі" - Богуш

"На "Динамо" чекають важливі матчі" - Богуш

Воротар "Динамо" Станіслав Богуш провів матчі з "Валенсією" просто блискуче. Особливо важко довелося Стасу в повторному матчі з іспанцями, коли в кількох епізодах після ударів суперника Богуш лише завдяки воротарським рефлексам рятував свої ворота. Через кілька днів після поєдинку, коли вже пройшли ейфорія та емоції від загальної перемоги, голкіпер "Динамо" поділився враженнями з кореспондентом клубного Інформвідділу.

- Стасе, коли повірив, що вдасться пройти "Валенсію"?

- Напевно, після першого м"яча Артема Кравця – з"явилася додаткова впевненість. Що стосується суперника, то "Валенсію" я б відніс до категорії тих команд, які самі грають і супернику дають. У матчах з нами іспанці зіграли в хороший комбінаційний футбол – як результат, три забиті м"ячі в двох поєдинках.

- Якою була установка на гру від Юрія Сьоміна?

- Установка триває півгодини, і всього я й не пригадаю (посміхається). Головне, що лунало з вуст Юрія Павловича, – це досягти позитивного результату, який дозволив би нам вийти до наступного раунду.

- Не прикро, що так і не вдалося перемогти в повторному матчі?

- Зовсім не прикро. Адже нічия 2:2 для нас як перемога. Найголовніше – це загальний результат.

- "Валенсія" забила два голи після стандартних положень. Що це було – втрата концентрації чи, можливо, тут інша причина?

- Я би не сказав, що була втрата концентрації. Стандартні положення в сучасному футболі є достатньо ефективною зброєю. Та й багато чого залежить від виконавця – у "Валенсії" це був Мануель Фернандеш, передачі якого були націленими і небезпечними. Ще один нюанс – під час розиграшу стандартних положень кожен із гравців має відповідати за свого опонента. Так сталося, що середній зріст хлопців, які брали участь у матчі, був недостатньо високим, і деяким з них було складно боротися з високими футболістами "Валенсії".

- Головні фаворити Кубка УЄФА – "Валенсія" і "Мілан" – припинили виступ у турнірі. Можна сказати, що шлях до фіналу для "Динамо" відкритий...

- Чому б і ні... Як говориться, апетит приходить під час їжі. Будемо старатися.

- Впродовж короткого періоду "Динамо" доведеться зіграти три матчі з харківським "Металістом". Чи вдасться налаштуватися належним чином на кожен з них?

- Раніше для "Динамо" найпринциповішим суперником був "Шахтар" – тепер до "гірників" приєднується і "Металіст". З настроєм на матчі з харків"янами, впевнений, проблем не буде. На нас чекають важливі матчі, від яких багато чого залежатиме, – і в чемпіонаті України, і, тим паче, в Кубку УЄФА.

- Як вважаєш, "Шахтарю" вдасться втрутитися в боротьбу за золоті медалі чемпіонату України?

- Подивимося. Це вже "гірникам" треба замислюватися над цим питанням. Наше завдання – не підпустити найближчих суперників, яким зокрема є й "Шахтар".

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"На "Динамо" чекають важливі матчі" - Богуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути