Ексклюзиви
неділя, 06 травня 2007 20:33

"МЮ" став чемпіоном Англії

"Манчестер Юнайтед" відібрав у "Челсі" звання чемпіона Англії. На минулих вихідних обоє претенденти на "золото" проводили свої матчі 37 туру прем"єр-ліги.

"МЮ" випереджав свого суперника на 5 очок і для того, щоб стати недосяжним, команді Алекса Фергюсона треба було обігрувати у "дербі" земляків з "Манчестер Сіті" і розраховувати на те, що "Челсі", який грав на день пізніше, не зуміє виграти виїзне "дербі" проти "Арсеналу".

"МЮ" виграв - 1:0 завдяки майстерності найкращого гравця прем"єр-ліги - Кріштіану Рональду. Він реалізував пенальті, який сам же і заробив. За 10 хвилин до закінчення матчу одинадцятиметровий уже виконували футболісти "Манчестер Сіті". Але їх форвард Вассел програв дуель ван дер Сару.

"Челсі" свій матч проводив без лідерів атаки - Дрогба та Шевченка. Не було також центрального захисника Карвалью. На його позиції невдало зіграв Буларуз. Наприкінці першого тайму він "привіз" пенальті та ще й був вилучений з поля. "Арсенал" повів - 1:0. У другому таймі "Челсі" тільки зрівняв рахунок - 1:1.

Наставник "МЮ" Алекс Фергюсон спочатку хотів наочно спостерігати за лондонським "дербі", але потім не дивився поєдинок навіть по телевізору.

- У мене запланована партія у гольф, - сказав.

"МЮ" уже випереджає "Челсі" на 7 очок. Команди у прем"єр-лізі зіграють ще по два поєдинки. У середу їх очна зустріч відбудеться в Лондоні, але турнірного значення не матиме. Зате наступний поєдинок буде важливим: 19-го травня "Челсі" та "МЮ" на лондонському "Уемблі" зіграють у фінальному матчі Кубка Англії.

Тепер у "МЮ" 14 титулів чемпіона Англії. Востаннє команда Алекса Фергюсона перемагала у 2003-му році. Потім найсильнішими клубами країни ставали "Арсенал" і двічі поспіль - "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" став чемпіоном Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути