Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 10:01

"МЮ" погрожує "Реалу" скаргою у ФІФА

Керівництво "Манчестер Юнайтед" погрозило "Реалу" поскаржитися у ФІФА, якщо "Королівський клуб" продовжить спроби переманити португальського півзахисника Кріштіану Роналду.

- "МЮ" з наростаючим невдоволенням стежив за коментарями, які постійно з"являються у пресі, з приводу бажання "Реалу" підписати контракт з Крішіану Роналду. Факти такі: у гравця довгостроковий контракт з нашим клубом, права на нього належать "МЮ". Роналду не продається. Якщо мадридська команда продовжить ці абсолютно неприпустимі витівки, нам нічого не залишиться, окрім як повідомити про це в Міжнародну федерацію футболу. Ці публічні спроби порушити спокій футболіста абсолютно не відповідають міжнародним правилам, і наш клуб більше не збирається їх терпіти. Ні у кого не повинно бути сумнівів у тому, що "Манчестер Юнайтед" зробить все, що в його силі, щоб зберегти своїх найкращих гравців, - говориться в заяві на офіційному сайті "Червоних дияволів".

Тим часом президент "Реала" Рамон Кальдерон підкреслив, що мадридці ніколи не вели переговорів з гравцями, у яких є діючі контракти з іншими клубами, і не збирався робити цього з Кріштіану Роналду.

- Ми не робили і не робитимемо ніяких дій, які направлені проти інтересів клубу, який вважаємо своїм другом. У нас чудові стосунки з "МЮ" і ми не збираємося порушувати волю англійської команди - як не хотіли б, щоб хтось так чинив по відношенню до нас, - заявив Кальдерон.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" погрожує "Реалу" скаргою у ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути