середа, 22 серпня 2007 09:39

"Мілану" вдалося придбати у "Реала" бразильця Емерсона

Півзахисник іспанського "Реала" і збірної Бразилії Емерсон, 31 рік,  приєднається до переможця останньої Ліги чемпіонів, італійського "Мілана", повідомляє www.sport-express.ru.

Вчора, 21 серпня, керівники клубів досягли домовленості про перехід футболіста. Сума трансферу оцінюється в 5 мільйонів євро.

Хавбек, що перейшов в "Реал" минулого літа з "Ювентуса" за 16 мільйонів євро, в минулому чемпіонаті Іспанії провів 28 матчів і забив один гол.

Ще минулого тижня було оголошено, що "Мілан" офіційно відмовився від можливості придбання Емерсона цього літа, оскільки віце-президент італійців Адріано Галліані і спортивний директор іспанців Предраг Міятовіч так і не прийшли до угоди.

- Нам не вдалося прийти до угоди через фінансові розбіжності, так що трансфер не відбудеться, - мовилося тоді в офіційному повідомленні "Мілана".

Судячи з усього клубам після тривалих переговорів вдалося все-таки домовиться і тепер Емерсон зможе вже найближчим часом одягнути футболку "Мілана".
Зараз ви читаєте новину «"Мілану" вдалося придбати у "Реала" бразильця Емерсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути