вівторок, 16 жовтня 2007 14:22

"Мілан" зацікавлений у послугах непотрібного "Вільяреалу" Рікельме

"Мілан" зацікавлений в послугах півзахисника збірної Аргентини Хуана Романа Рікельме, повідомляє channel4.com. 29-річний футболіст, права на якого належать "Вільяреалу", міг перейти літом в "Атлетико", проте операція зірвалася в останню мить.

У останньому матчі за збірну Аргентини проти Чилі гравець забив 2 м"ячі, але його клуб наполегливо не надає півзахисникові місце в складі.

"Якби Роман пішов з клубу, було б краще для всіх, - сказав віце-президент "Субмарини" Хосе Мануель Льянеса. - Але так як азараз це неможливо, то він вимушений тренуватися з нами і слухати вказівки тренера".

"Ми не дияволи, не погані герої фільму, - наполягає Льянеса. - Ми всього лише керівництво клубу. Це рішення не нове, "Вільяреал" прийняв його давно. Говорити про його причини немає сенсу".

- На даний момент у клубу немає жодної пропозиції по Рікельме, незважаючи на купу розмов. Ми б продали його взимку, - підсумував віце-президент.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" зацікавлений у послугах непотрібного "Вільяреалу" Рікельме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути