Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2007 12:46

"Мілан" програв у Севільї

Напередодні "Мілан" поступився в товариській грі "Бетісу" (0:1), проте наставник переможців Ліги чемпіонів Карло Анчелотті залишився задоволений діями червоно-чорних. Як повідомляє Спорт-Експрес з посиланням на Channel4, матч був приурочений до вікового ювілею команди з Севільї, а домовленість про його проведення була досягнута ще в минулому році, коли "Мілан" придбав у "Бетіса" Рікардо Олівейру.

Анчелотті випустив в стартовому складі атакуючий трикутник Зєєдорф - Кака - Джілардіно. Останній навіть забив гол, але узяття воріт було відмінено через офсайд. У другому таймі господарі після фолу голкіпера італійців Марко Сторарі на Рафаелі Собісі отримали право на пенальті, який реалізував Марк Гонсалес. Здобуту перевагу підопічні Ектора Купера зберегли до фінального свистка, подарувавши 55 000 глядачів привід для радості.

- Це була хороша перевірка. Ми напружено працювали перед цим матчем, а тому не дивно, що команді не завжди вдавалося показувати хорошу гру в атаці. Шкода, що результат був не на нашу користь. На жаль, нам не вдалося забити. У обороні ж ми допустили ряд помилок, одна з яких привела до узяття воріт, - відзначив Анчелотті. .

14 серпня "Мілан" посперечається з "Інтером" та "Ювентусом" за Trofeo Tim, а 17 серпня міланці і туринці розіграють Кубок Берлусконі.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" програв у Севільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути