четвер, 17 січня 2008 08:51

"Мілан" не зміг вийти в 1/4 фіналу Кубка країни

"Мілан" не зміг вийти в 1/4 фіналу Кубка країни

Клубний чемпіон світу і Європи "Мілан" не зміг пробитися в чвертьфінал Кубка Італії з футболу. У матчі-відповіді 1/8 фіналу команда Карло Анчелотті зіграла внічию з рахунком 1:1 з "Катанією" і за підсумками двох матчів поступилася суперникові місцем у наступному раунді.

Господарі вийшли вперед уже на 11-й хвилині. Ворота "Мілана" вразив перуанський хавбек "Катанії" Хуан Мануель Варгас - йому вдався точний удар з 30 метрів. У другому таймі форвард гостей Альберто Палоскі зрівняв рахунок. "Мілан" грав напіврезервним складом.

У першому матчі "россонері" програли з рахунком 1:2.

Діючий володар трофея "Рома" пробилася в чвертьфінал, зумівши відігратися після поразки у першому матчі з "Торіно" (1:3). На своєму полі римляни розгромили суперників 4:0. Раніше в 1/4 фіналу вийшов туринський "Ювентус", який обіграв "Емполі" з рахунком 5:3 і за сумою двох матчів добився перемоги 6:5.

Крім того, у вісімку найсильніших пробилися "Сампдорія", "Удінезе" і "Фіорентіна". Матчі між "Інтером" і "Реджиною", а також між "Лаціо" і "Наполі" відбудуться сьогодні, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" не зміг вийти в 1/4 фіналу Кубка країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути