вівторок, 08 квітня 2008 09:23

"Михайличенко більше не бачить футболіста Реброва в збірній"

Український нападник казанського "Рубіна" Сергій Ребров розповів про свої відносини з Олексієм Михайличенком і Олегом Блохіним.

- У збірну я завжди приїжджав із задоволенням, але треба тверезо дивитися на речі: запрошувати вікового футболіста (3 червня Реброву виповниться 34 роки) має сенс лише в тому випадку, якщо для нього, напевно, найдеться місце в складі. А сидіти на лавці - вибачайте... Михайличенко з тих пір, як став головним тренером збірної, жодного разу не подзвонив: мабуть, дає зрозуміти, що Ребров його не цікавить. Так що ілюзій не випробовую. Як на мене, краще, щоб зовсім не викликали в збірну, ніж "для меблів". Нехай навіть "антикварної", - заявив Ребров.

Також Ребров розповів, що спілкується з Олегом Блохіним.

- Так, однак теми ФК "Москва" не торкаємося. З моєї сторони було б не просто безтактно, але і смішно лізти до Олега Володимировича з порадами. Не сумніваюся, він сам в усьому розбереться. Для цього Блохіну, як і будь-якому тренерові, необхідний час. Тим більше що стартувати ФК "Москва" довелося без багатьох травмованих провідних футболістів.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Михайличенко більше не бачить футболіста Реброва в збірній"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути