Ексклюзиви
неділя, 10 жовтня 2010 15:18

"Ми все зробили неправильно" - наставник збірної Нідерландів

"Ми все зробили неправильно" - наставник збірної Нідерландів
Головний тренер збірної Нідерландів U-21 Корнеліус Пот залишився розчарований поразкою 1:3 від українських однолітків у першому матчі плей-офф відбору на Євро-2011.

"Все, що ми повинні були зробити, ми зробили неправильно. Гра була вирішена вже після перших семи хвилин. Я очікував набагато більшого. Настав час деяким нашим хлопцям подивитися в дзеркало. Якщо вони сподіваються з такою грою досягти висот, нічого не вийде.

Я попереджав, що основна небезпека від українців виходить при стандартних положеннях. Наші футболісти знали, як потрібно діяти, щоб уникнути таких ситуацій - стояти від суперника на відстані 2-3 метрів. Замість цього вони часом просто накидалися на опонента. Всі установки були проігноровані вже з самого початку.

Це безглуздо, що у фінальній частині ЧЄ цієї вікової категорії бере участь всього 8 команд, їх повинно бути 16. А так виходить, що ми зайняли перше місце в групі і можемо залишитися без фіналу. Переможець повинен обходитися без плей-офф. Сподіваюся, що УЄФА внесе відповідні зміни.

Незважаючи на те, що поразка від українців залишило не найприємніші враження, я залишаюся позитивно налаштованим. Як і завжди. Через кілька днів ми зможемо реабілітуватися в Києві. Як саме? Про це я і повинен подумати", - сказав Кор Пот.

У суботу, 9 жовтня, був зіграний перший матч плей-офф між молодіжними збірними Нідерландів та Україна за вихід на Євро-2011. Перемогу святкувала українська молодіжка з комфортним рахунком - 3:1.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Ми все зробили неправильно" - наставник збірної Нідерландів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути