Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 17:32

"Ми пишаємося тим, що залишаємося останнім італійським клубом в єврокубках"

Наставник "Фіорентини" Чезаре Пранделлі напередодні першого півфінального матчу Кубка УЄФА з "Рейнджерс" зазначив, що знає про проблеми з травмами в таборі суперника.

"Я знаю, що у них травмовані деякі гравці, але я впевнений, що вони все одно будуть сильні. "Рейнджерс" - хороша команда. Вони не тільки захищаються і покладаються на довгі передачі, але можуть і потримати м"яч, і зловити суперника на контратаці. Ми пишаємося тим, що залишаємося останнім італійським клубом в єврокубках, проте це накладає на нас додаткову відповідальність", - сказав Пранделлі.

"Коли ми бачимо, який шлях пройшли, то переживаємо почуття величезного задоволення. Проте це тільки початок. Ми пройшли довгий шлях і наші виступи в Кубку УЄФА додали нам впевненості. Проте, нам треба зберігати концентрацію, оскільки ми ще нічого не виграли", - додав наставник "Фіорентини".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «"Ми пишаємося тим, що залишаємося останнім італійським клубом в єврокубках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути