субота, 19 травня 2007 21:26

"Металіст" забронював бронзові медалі

 

Перемога над одним з аутсайдерів чемпіонату "Іллічівцем" дозволяла харківському "Металісту" за три тури до фінішу завоювати бронзові медалі. Звісно, що підопічні Мирона Маркевича горіли бажанням зробити це перед своїми вболівальниками, тому вже з перших хвилин пішли у атаку. Гості змогли протриматися лише чотири хвилини, поки Антонов ударом під перекладину не замкнув передачу з кутового Бордіяна. Через десять хвилин ситуація для гостей, для яких зараз дуже важливий кожний зароблений бал у турнірній таблиці, стала ще більш критичнішою - Олександр Бабич головою пробив повз Шуховцева, причому голева передача знову на рахунку Бордіяна.

Забивши два голи, футболісти "Металіста" заграли спокійно, майже не дозволяючи супернику турбувати Горяїнова. За декілька хвилин до фінального свистка арбітра Задірана, прихильники харківської команди запустили на трибунах "хвилю", радіючи бронзовим медалям своєї улюбленої команди. До цього сезону у чемпіонатах України найбільшим досягненням "Металіста" було п"яте місце, яке він посідав тричі.


"Металіст" - "Іллічівець" - 2:0 (2:0)

19 травня. Харків. Стадіон "Металіст".

Суддя: Сергій Задіран (Дніпропетровськ).

"Металіст": Горяїнов, А. Бабич, Ганчаржік, Валяєв (Слюсар, 78), Обрадовіч, Данилов, Фомін (Діденко, 59), Рикун (Гуйє, 59), Девіч, Антонов, Бордіян.

Головний тренер Мирон Маркевич.

"Іллічівець": Шуховцев, Олефір (Гибалюк, 46), Красноперов, К. Бабич (Ар. Акобян, 81), Кулаков, Малигін, Лащенков, Кривошеєнко (Шкред, 63), Папуш, Салатін, Скоба.

В.о головного тренера Юрій Керман.

Голи: Антонов (5), А. Бабич (14).

Попередження: Красноперов (17), Фомін (40), Девіч (43), Скоба (75), Антонов (86).

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" забронював бронзові медалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути