Ексклюзиви
вівторок, 09 грудня 2008 16:22

"Металіст" хоче купити півзахисника молодіжної збірної України

"Металіст" хоче купити півзахисника молодіжної збірної України

Наприкінці минулого тижня "Металіст" повернув в свої ряди опорного півзахисника Андрія Березовчука, викупивши права на 27-річного футболіста у донецького "Металурга". А на початку тижня в Харкові був помічений ще один гравець середньої лінії поля - 21-річний атакуючий півзахисник Денис Олійник.

Останні полгода син відомого у минулому футболіста чернівецької "Буковини" Віктора Олійника провів на правах оренду в столичному "Арсеналі", де з п"ятьма голами став кращим бомбардиром команди за підсумками літньо-осінньої частини чемпіонату.

До речі, не так давно Денис забивав і "Металісту "- в травні цього року саме його точний удар на 90-ій хвилині врятував динамівців Києва від поразки в Харкові (2:2). Всього у вищому українському дивізіоні у складі столичних "Динамо" і "Арсеналу", а також охтирського "Нафтовика", який орендував його в першому колі минулого чемпіонату, Олійник провів 33 матчі і забив 7 м"ячів.

Якщо перехід колишнього гравця юнацьких і молодіжної збірної України в "Металіст" відбудеться, то, швидше за все, також на правах оренди. У харківській команді Олійник бачиться непоганою заміною івуарійцю Венансу Зезе, про виставлення якого на трансфер ще декілька тижнів тому заявив Мирон Маркевич.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" хоче купити півзахисника молодіжної збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути