Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 12:45

"Мені ніхто не дзвонив і в збірну не кликав" - Блохін

"Мені ніхто не дзвонив і в збірну не кликав" - Блохін

Після того, як вчора виконуючим обов"язки головного тренера збірної України був призначений Юрій Калитвинцев, з"явилися чутки про те, що на пост наставника української національної команди може повернутися Олег Блохін. Однак сам фахівець запевнив, що ці чутки поки не мають під собою ніякої основи.

"Мені ніхто не дзвонив. Чи буду я розглядати пропозицію повернутися до роботи зі збірною України? Буде день, буде їжа. Зараз ще занадто рано про це говорити. До збірної мене ніхто не кликав", - говорить екс-наставник синьо-жовтих.

Відставку Мирона Маркевича Олег Володимирович прокоментував досить абстрактно.

"Я зараз не в Києві, і не знаю, що там відбувається. Тому коментувати мені ситуацію якось не з руки. Раз Маркевич подав у відставку, значить, мав на це вагомі підстави. Але про це потрібно питати безпосередньо у нього самого" , - сказав він.

Крім того, Блохін заявив, що те, що він залишив посаду головного тренера збірної України не було пов"язано із появою напруженості у відносинах з президентом ФФУ Григорієм Суркісом.

"На кого ображатися і за що? З Григорієм Михайловичем у мене й були, і залишаються нормальні відносини", - відзначив тренер.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Мені ніхто не дзвонив і в збірну не кликав" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути