Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 20:00

"Манчестер Сіті" дає за Буффона 70 мільйонів фунтів

"Манчестер Сіті" дає за Буффона 70 мільйонів фунтів
Клуб англійської прем"єр-ліги "Манчестер Сіті" спробує придбати воротаря збірної Італії та "Ювентуса" Джанлуїджі Буффона за 70 мільйонів фунтів стерлінгів (86 мільйонів євро). Таку пропозицію має намір зробити арабська компанія ADUG, на початку цього тижня що стала власником "Манчестер Сіті", повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами члена ради директорів ADUG Сулеймана Аль-фахима, компанія ставить завдання зробити англійську команду "Найсильнішою". Аль-фахим вважає, що для досягнення цієї мети клуб повинен набувати сильних футболістів миру.

Як відзначає Goal.com з посиланням на видання Leggo, продаж Буффона не входить в плани "Ювентуса", але враховуючи розмір запропонованої за воротаря суми, його перехід до "манчестера Ситі" можливий.

30-річний Буффон Джанлуїджі виступає за "Ювентус" з 2001 року. Сім років тому клуб Туріну купив голкіпера у "Парми" за 40 мільйонів євро, і Буффон до цих пір залишається найдорожчим воротарем в історії футболу.

"Лента.Ру"

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" дає за Буффона 70 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути