вівторок, 12 червня 2007 12:59

"Мальорка" пообіцяла залишити "Реал" без чемпіонського титулу

Футболісти "Мальорки" пообіцяли дати бій "Реалу" у виїзному матчі останнього туру чемпіонату Іспанії. "Королівський клуб", що бореться за чемпіонство з "Барселоною" і "Севільєю", прийме гостей на "Сантьяго Бернабеу" в неділю і, в разі перемоги, стане першим незалежно від результату гри каталонців та "Хімнастика".

Лідерство мадридці зберегли після того, як в кінцівці поєдинку з "Сарагосою" вирвали нічию 2:2, а "Барселона" та "Севілья" також не змогли перемогти. Після фінального свистка футболісти "Реала" на чолі з президентом Рамоном Кальдероном дуже бурхливо святкували свій успіх прямо на полі арени в Сарагосі, чим і викликали обурення гравців "Мальорки", повідомляє Reuters.

- Вони немов списали нас з рахунків. Не стільки гравці "Реалу", скільки їх президент та ЗМІ. Це святкування в Сарагосі говорить про неповагу до нас, - заявив аргентинський півзахисник "Мальорки" Гільєрмо Перейра.

Ще один латиноамериканець, нападаючий Хонас Гутьєрес додав: "Вони повинні бути обережнішими і подивитися, що трапиться в цю неділю. Ніхто не святкує чемпіонство наперед. Їх вчинок примусить нас грати з підвищеною самовіддачею і постаратися виграти матч".

Зараз ви читаєте новину «"Мальорка" пообіцяла залишити "Реал" без чемпіонського титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути