неділя, 15 липня 2007 17:19

"Ліверпуль" зацікавився бразильцем з "Роми"

Півзахисник італійської "Роми" Амантіно Мансині використовує чутки про зацікавленість в його послугах англійського "Ліверпуля" в цілях тиску на "Рому", для тог щоб клуб підняв йому зарплату, припускають італійські ЗМІ. Зараз гравець заробляє 1 мільйон фунтів стерлінгів в рік, але він хотів би отримувати 3 мільйони, тоді як "Рома" готова йому запропонувати лише 1,7, повідомляє championat.ru.

"Моїм підопічним нещодавно зацікавився "Ліверпуль". На мене вийшов Рафа Бенітес, але я сказав, що він повинен звернутися перш за все до "Роми". Якщо "Ліверпуль" зуміє домовитися з "Ромою", то ми обдумаємо пропозицію "мерсисайдців", - заявив агент Мансіні Джілмар Велоз.

Нинішній контракт бразильця закінчується 30 червня 2009 року, але футболіста не влаштовує зарплата. Наступного тижня відбудеться зустріч агента Мансіні та керівництво "Роми".

Минулий сезон Мансіні відіграв приголомшливо. Відновившись після важкої травми, в другій половині сезону практично в кожному матчі відзначався забитим голом або чудовим розумінням з Франческо Тотті.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" зацікавився бразильцем з "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути