Ексклюзиви
субота, 13 вересня 2008 16:53

"Ліверпуль", поступаючись, переміг "Манчестер Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" зробив дві помилки в обороні, "мерсисайдці" їх покарали. Незважаючи на швидший гол Тевеса підопічні Бенітеса змогли відігратися, а потім залишити "червоних дияволів" без перемоги і очок.

4 тур. Прем"єр-ліга

"Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" 2:1
Голи: Браун, 27 (у свої ворота), Бабель, 77 - Тевес, 3

Ліверпуль: Рейну, Арбелоа, Шкртел, Каррагер, Фабіо Ауреліо, Бенаюн (Джеррард, 68), Хабі Алонсо, Маскерано (Хююпяя, 87), Рієра (Бабель, 71), Кін, Куйт

МЮ: Ван дер Сар, Браун, Відіч, Фердинанд, Евра, Каррік (Гіггз, 46), Андерсон (Нані, 78), Скоулз (Харгрівз, 65), Тевес, Руні, Бербатов

Попередження: Тевес, Відіч, Нані
Вилучення: Відіч, 90

Матч для господарів поля розпочався приголомшливо. Бербатов отримав м"яч у зоні правого інсайду, ввійшов у штрафний майданчик і відкотив наліво на вільного Тевеза, якого ніхто з оборонців мерсисайдців не тримав. Удар у лівий кут від Рейни - 0:1. Виймайте!

На 12-ій хвилині непоганий шанс зрівняти рахунок мав Дірк Куйт, але його удар після кутового (кутовий, до речі, арбітр назначив випадково) на лінії воріт відбив дер Сар. А от на 26-ій хвилині рівним рахунок зробили самі манкуніанці. Алонсо здалеку пробив по воротах "МЮ", м"яч влучив у захисника і відскочив майже у воротарський майданчик. Ван дер Сар побіг на цей відскок (навіщо? ситуацію контролював Браун, який був ближче до м"яча) і кулаком вибив м"яч точнісінько в ногу Брауну, від якого і закотився у пусті ворота "Манчестеру". Автогол імені Сара-Брауна.

До кінця першого тайму ініціативою володів "Ліверпуль", але до небезпечних моментів справа так і не дійшла.

У другому таймі моментів було у обох команд майже порівну, але забити змогли господарі. Гіггз задумався з м"ячем вибивати самому його зі штрафної чи надати таке право колезі і його тут же обікрав Маскерано, Куйт підхопив і відпасував у центр штрафної, де сам-самісінький був Бабель, який 5 хвилин тому тільки вийшов на поле. Точний удар і 2:1 - вольова перемога "Ліверу".

У кінці матчу з нервами погано стало у Відіча, який на всьому ходу врізав Алонсо ліктем у лице. За що негайно побачив перед собою жовту карку, яка стала другою для нього і останні 3 компенсовані хвилини гості дограли у меншості. 

champion
Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль", поступаючись, переміг "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути