Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 13:59

"Ліга чемпіонів - це єдине, що у нас залишилося"

Захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер назвав критику на адресу клубу, яка посипалася на команду після вильоту з Кубка Англії, справедливою.

"Я не назвав би наше становище просто поганим періодом, адже невдачі продовжуються вже дуже довго. Ми розуміємо, що ми недостатньо добре граємо. Підбадьорити нас може Ліга чемпіонів. Так, ми знаємо, що в чемпіонаті Англії потрібно боротися за четверте місце, щоб в наступному сезоні знов отримати путівку в Лігу чемпіонів. У кожної команди бувають зльоти і падіння. Ми знаємо, що нас дуже багато критикують. І це справедливо. Завтра у нас відбудеться дуже важлива гра проти "Інтера" в Лізі чемпіонів. Ми збираємося зробити все можливе, щоб перемогти. Адже Ліга чемпіонів - це єдине, що у нас залишилося, тому не можна випускати її з рук", - підкреслив Каррагер.

Нагадаємо, що в цю суботу команда Рафи Бенітеса зганьбилася на рідній арені, програвши заштатному "Барнслі" і вилетівши з Кубка Англії.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «"Ліга чемпіонів - це єдине, що у нас залишилося"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути