Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 18:52

"Легію" дискваліфікували і вигнали з єврокубків на рік

Польський клуб "Легія" виключений з поточного розиграшу Кубка Інтертото і усунений від участі в єврокубках на наступний сезон, повідомляє www.sport.com.ua.

"Легія" повинна звернутися до керівництва литовської "Ветри" протягом 10 днів і виплатити компенсацію за нанесені стадіону пошкодження.

У даному матчі "Легії" зарахована технічна поразка з рахунком 0:3. "Вітра" вийшла в третій круг Кубка Інтертото, де зустрінеться з англійським "Блекберном".

Матч другого раунду Кубка Інтертото між литовською "Ветрой" і польською "Легией", який проходив минулої неділі, 8 липня, у Вільнюсі, не був дограний із-за безладів, влаштованих польськими уболівальниками.

Після першого тайму, який закінчився з рахунком 2:0 в користь "Вітри", на стадіоні почалася масова бійка уболівальників польського клубу з поліцією. До початку другого тайму органам правопорядку все-таки вдалося навести порядок, проте незабаром зіткнення поліції з польськими фанатами почалися знов, і на 54 хвилині арбітр матчу словак Маріо Влк ухвалив рішення припинити зустріч і відвести команди в роздягальні.

Після матчу було затримано близько ста уболівальників, а чотири фанати і один поліцейський отримали легкі поранення.


Зараз ви читаєте новину «"Легію" дискваліфікували і вигнали з єврокубків на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути