Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2007 19:42

"Коли-небудь ще буде свято на нашій вулиці"

Тренер жіночої збірної України з гандболу Леонід Ратнер прокоментував гру команди на Чемпіонаті світу у Франції.

Ратнер вказав на численні помилки своїх підопічних, невиконання установок на гру, але в той же час похвалив їх за бійцівські якості: "Хай вони навіть здійснювали недопустимі помилки, але ж билися до останньої краплини крові. І це не дивлячись на жахливе суддівство і дуже неприємний випадок, який стався в першій грі з Оксаною Сакадою" (остання серйозно травмувалася через грубі дії німецьких гандболісток).

На питання журналіста про те, що б тренер поміняв в іграх, якби була така можливість, тренер відповів: "Я б не став міняти тактику ні в першій, ні в другій грі. Суперники нас нічим не здивували, ми практично передбачили, як вони діятимуть.Нам не вистачало виконавської майстерності. Деякі гравці виявилися не готовими до матчів рівня чемпіонату світу ні функціонально, ні психологічно. А може, просто перегоріли".

Окремим пунктом Ратнер прокоментував суддівство: "До такого неподобства складно звикнути. Щонайменший дотик наших гандболісток до суперниць розцінювався як фол. Я і на прес-конференції в понеділок поставив питання: хто дав право суддям вирішувати, які дві команди повинні вийти з групи?"

Тренер все ж таки висловив надію на позитивні зміни в національній гандбольній команді: "Знаєте, може, коли-небудь ще буде свято на нашій вулиці. Прийдуть більш везучі тренери, команда омолодиться, відновляться Анастасія Бородіна, Регіна Шимкуте і Марина Вергелюк. Якби принаймні одна з цих гандболісток поїхала на цей чемпіонат світу, нам би було набагато легше" - наводить слова фахівця СПОРТ.сom.ua

Зараз ви читаєте новину «"Коли-небудь ще буде свято на нашій вулиці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути