вівторок, 08 січня 2008 11:26

"Кличко-молодший багато в чому обмежений і посередній боксер"

Менеджер чемпіона WBO в суперважкій вазі Султана Ібрагімова Борис Грінберг розповів чому, на його думку, його підопічний зможе 23 лютого перемогти в об"єднавчому поєдинку чемпіона IBF в цій вазі Володимира Кличка.

"Султан, перш за все, володіє більшим технічним арсеналом ніж Кличко, Ібрагімов набагато швидший за українського боксера. Не дивлячись на те, що Султан за фізичними параметрами, я маю на увазі зріст і вагу, дещо поступається Володимиру, це грає йому тільки на руку. Зараз багато хто, ставлячи на перемогу Кличка, просто недооцінює Султана, забуваючи, що він прекрасний тактик і боєць в рингу", - заявив Грінберг.

Менеджер Ібрагімова досить критично оцінив суперника: "Кличко-молодший не такий страшний, яким його багато хто малює, він багато в чому обмежений і посередній боксер. Не подумайте, що цим я зменшую його заслуги і здобутий ним титул чемпіона світу. Дійсно, в деяких моментах його варто побоюватися. В першу чергу, я б відзначив його джеб і нокаутуючий удар. Але ми знаємо слабкі сторони Володимира. Те, до чого українець йшов більше 10 років, Султан здобув за п"ять років. У мене є дуже велике переконання в тому, що 23 лютого Ібрагімов переможе Кличка і стане найсильнішим тяжем планети".

Грінберг всупереч розповсюдженій думці не погодився, що основним недоліком українця є "кришталеве підборіддя". "Ні, не згоден. Володимир наочно показав це в поєдинку проти Пітера, коли, тричі опинившись в нокдауні, у результаті зміг перемогти", - заявив він в ексклюзивному інтерв"ю Газете.Ru.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко-молодший багато в чому обмежений і посередній боксер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути