Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 18:21

"КХЛ відмінила мораторій на перехід хокеїстів з НХЛ" - офіційно

Сьогодні Континентальна хокейна ліга зробила офіційну заяву про припинення дії мораторію на перехід хокеїстів з контрактами, що діяли, з НХЛ в КХЛ.

"Континентальна хокейна ліга строго дотримувалася оголошеного в односторонньому порядку мораторію на запрошення хокеїстів з контрактами, що діяли, з клубами Національної хокейної ліги. НХЛ порушила досягнуті раніше в Цюріху домовленості і 28 серпня офіційно оголосила про висновок клубом "Лос-Анджелес Кингс" контрактів з хокеїстами Андрієм Локтіоновим і Вячеславом Войновим. Вказані гравці мають контракти, що діють, з клубами КХЛ "Локомотив" (Ярославль) і "Трактор" (Челябінськ) відповідно.

 У зв"язку з цим КХЛ вважає себе вільним від яких-небудь зобов"язань по дотриманню раніше оголошеного мораторію на переходи гравців. 6 вересня в штаб-квартирі Міжнародної федерації хокею в Цюріху відбудеться нарада по даній темі, після якої Континентальна хокейна ліга визначить подальші дії відносно Національної хокейної ліги", - повідомляється в заяві на офіційному сайті КХЛ.

Зараз ви читаєте новину «"КХЛ відмінила мораторій на перехід хокеїстів з НХЛ" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути