пʼятниця, 21 листопада 2008 18:45

"Керамін" наблизив "Сокіл" до Континентального кубка

"Керамін" наблизив "Сокіл"  до Континентального кубка

Київський "Сокіл" наблизився до фіналу Континентального кубка. Сьогодні в латвійській Лієпаї стартував півфінальний раунд єврокубків. Волею долі в першій зустрічі українці зустрічалися, мабуть, зі своїм головним суперником на турнірі - мінським "Кераміном".

Дебют зустрічі був за "соколятами". Штурм на ворота "Кераміну" приніс плоди на п"ятій хвилині, коли Пастух видав пас на Шафаренко, той вискочив сам на ворота суперника і відкрив рахунок. Мінчани швидко опам"яталися і почали турбувати володіння Ігоря Карпенко.

На щастя, наш голкіпер відновився від травми і надійно грав на останньому рубежі. В атаці українці теж досягли успіху. Під кінець періоду Литвиненко закинув другу шайбу мінчанам. Білоруси зрозуміли, що їм нічого втрачати і після перерви закрутили круговорот біля наших воріт. П"ять хвилин - і вже 2:2.

Холодний душ подіяв на наших хокеїстів. Ще до кінця другої двадцятихвилинки вони відновили перевагу в дві шайби. Правда, в якійсь мірі допомогли їм самі суперники. За видалення кияни двічі покарали мінчан - в більшості закидали Аверкін і Малов.

У третьому періоді були моменти у обох команд, але рахунок на табло так і не змінився. Перемога 4:2 значно підвищує шанси "Сокола" на перше місце в групі.

Завтра український клуб зустрічається з господарями турніру - лієпайським "Металургсом", а в неділю грає проти "Гірника" з Казахстану. У фінал Континентального кубка виходить переможець групи

"Сокіл" (Україна, Київ) - "Керамін" (Білорусь, Мінськ) 4:2 (2:0, 2:2, 0:0)

Шайби "Сокола":

1:0 - Шафаренко (Пастух)

2:0 - Литвиненко

3:2 - Аверкін

4:2 - Малов

champion, sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «"Керамін" наблизив "Сокіл" до Континентального кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути