Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 11:35

"Карпати" можуть оштрафувати на $15 тисяч за нацистський прапор

У неділю на матчі "Динамо" - "Карпати" у секторі, де знаходилося 150-200 уболівальників із символікою львівського клуба, був розгорнутий нацистський прапор. Через кілька хвилин фанів, які доставили цей прапор, вивели за межі арени, але на цьому історія не закінчиться, повідомляє Сегодня.

У наступний вівторок бюро Професійної футбольної ліги має намір розглянути цей інцидент. Як сказав "Сегодня" виконавчий директор ПФЛ Анатолій Попов, тиждень потрібен для того, щоб визначити - чи належала група фанів, у якій вивісили свастику, до уболівальників "Карпат". Сам львівський клуб це категорично заперечує, називаючи це провокацією.

За словами Попова, якщо підтвердиться, що фани із нацистським прапором уболівали за "Карпати", львів"ян покарають $15 тисячами штрафу і трьома домашніми матчами при порожніх трибунах. Якщо ні - цьому ж покаранню піддадуть "Динамо". Виконавчий директор ПФЛ говорить, що вирішальне слово в ідентифікації скаже відеозапис.

Вона в "Динамо" є. "Відео показує, що прапор зі свастикою був розгорнутий у секторі, де знаходилися уболівальники із атрибутикою "Карпат", - заявив газеті віце-президент "Динамо" Вадим Костюченко.

Примітно, що пропаганда нацизму не є злочином в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" можуть оштрафувати на $15 тисяч за нацистський прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути