вівторок, 16 вересня 2008 15:44

"Італійський футбол не стане гіршим без Моурінью" - Ло Монако

Спортивний директор "Катаньї" П"єтро Ло Монако продовжив словесну перестрілку з головним тренером "Інтера" Жозе Моурінью. Нагадаємо, після матчу другого туру серії А між вищеназваними клубами, який завершився перемогою нерадзурі з рахунком 2:1, португалець негарно висловився про гру футболістів "Катаньї".

Ло Монако порадив Моурінью притримати язик за зубами, після чого наставник сказав, що не знає, хто такій Ло Монако, і не має наміру його "піарити" за рахунок свого імені.

"Не думаю, що італійський футбол стане гіршим без Моурінью. А що стосується ситуації, що склалася, то по-перше, я ніколи не прагнув потрапити на перші шпальти газет, і ніколи не прагнув бути публічною людиною. Я просто прагну якнайкраще розпорядитися грошима нашого президента. Але на тлі таких команд, як "Інтер", моя робота просто непомітна. По-друге, мені не подобається той факт, що Моурінью робить гроші на своїй публічності, а потім накидається на "Катанью" та інші невеликі клуби. І останнє. Мене звуть Ло Монако, а не просто Монако. Сподіваюся, що тепер він добре запам"ятає моє ім"я", - наводить слова Ло Монако "Чемпіонат".

Зараз ви читаєте новину «"Італійський футбол не стане гіршим без Моурінью" - Ло Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути