Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 19:35

"Інтер" продовжив оренду Креспо ще на рік

 

"Челсі" офіційно підтвердив продовження орендної угоди з "Інтером", після чого аргентинець Ернан Креспо продовжить кар"єру в Італії. У минулому сезоні форвард провів 14 м"ячів в серії А і виявив бажання залишитися в стані синьо-чорних, повідомляє Спорт-Експрес.

В неділю на святкуванні перемоги "Інтеру" в чемпіонаті Креспо заявив, що він точно не повернеться в "Челсі", але тоді від лондонців ще не вислали підтвердження. В середу на офіційному сайті міланців з"явилося повідомлення, що необхідні документи з "Челсі" прийшли, передає Reuters.

- Я вдячний "Челсі" за розуміння та допомогу, а "Інтеру" за те, що він побажали зберегти мене. Я дуже щасливий. Думав тільки про те, щоб залишитися в "Інтері", - відзначив 31-річний Креспо, який разом зі збірною в Базелі готується до товариської гри з Швейцарією.

- Ми досягли угоди з "Інтером". Ще один сезон Креспо проведе на правах оренди. Ми задоволені. Це те, до чого ми й прагнули, – заявив агент гравця Фернандо Ідальго.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" продовжив оренду Креспо ще на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути