Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 08:35

"Інтер" обіграв "Ювентус" у чвертьфіналі Кубка Італії

Чемпіон Італії з футболу міланський "Інтер" пробився у півфінал Кубка країни, обігравши в двоматчевому протистоянні туринський "Ювентус". У першому матчі в Мілані команди зіграли внічию - 2:2, а в Турині гості перемогли з рахунком 3:2.

Головним героєм у зустрічі став 17-річний форвард "Інтера" Маріо Балотеллі, який забив два голи. На 10-й хвилині він відкрив рахунок, проте капітан "Ювентуса" Алессандро дель П"єро через чотири хвилини відновив рівновагу точним ударом зі штрафного.

На 31-й хвилині нападаючий туринців Віченцо Яквінта вивів свою команду вперед, але аргентинський форвард гостей Хуліо Крус через вісім хвилин знов зробив рахунок рівним. Вирішальним же став удар Балотеллі на початку другого тайму, після якого рахунок більше не змінився. "Ювентус" у кінцівці мав шанси забити, але надійно діяв воротар міланців Франческо Тольдо.

У півфіналі "Інтер" зіграє з "Лаціо", який вибив з боротьби "Фіорентіну". Іншу пару півфіналістів склали "Катанія", яка вперше в своїй історії дійшла до цієї стадії Кубка Італії, і діючий володар трофея "Рома", повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" обіграв "Ювентус" у чвертьфіналі Кубка Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути