четвер, 24 січня 2008 12:53

"Інтер" і "Ювентус" грають внічию: результати 1/4 Кубка Італії

У центральному матчі чвертьфіналів Кубка Італії зустрілися гранди світового футболу "Інтер" і "Ювентус".

Склади, які виставили тренери команд, були наближені до оптимальних, але деяких виконавців все ж таки не вистачало. У "Інтера" не потрапили навіть в заявку Жуліо Сезар і Ібрагімовіч, у "Юве" в такому ж положенні опинилися Буффон і Саліхаміджич. Трезеге почав матч в запасі, але вже в дебюті матчу вимушений був вийти на поле замість Маркьонні, який травмувався.

Через кілька хвилин після початку гри трапилася ще одна важлива подія - Бурдіссо в жорсткому підкаті ззаду пішов на Дель П"єро і побачив перед собою червону картку.

Другий тайм, в якому і були забиті всі голи, почався з травми Соларі. У аргентинця виникли проблеми з рукою, і поки він отримував допомогу за межами поля, "Інтер" несподівано вийшов вперед. Легроттальє і Беларді не узгодили свої дії, і Крус головою переправив мяч в сітку після подачі юного Пеле.

Через 20 хвилин після цього "Інтер" знову забив: Бумсонг не зміг впоратися з тим же Крусом, і аргентинець вдало замкнув передачу Сесара.

На 79-ій хвилині турінцям вдалося відквитати один м"яч. З першої спроби Трезеге не зміг переграти Тольдо, але виявився першим на підбиранні і віддав м"яч вільному Дель П"єро, а Алекс бездоганно пробив під перекладину.

"Ювентус" продовжив тиск і таки добився свого. Бумсонг потужним ударом головою зрівняв рахунок, прийшовши на подачу кутового за 5 хвилин до закінчення зустрічі.

Матч-відповідь відбудеться 30-го січня.

Інтер - Ювентус 2:2

Голи: Крус, 54, 74 - Дель П"єро, 79, Бумсонг, 85

Інтер: Тольдо, Бурдіссо, Рівас, Матерацці (Вієйра, 80), Максвел, Соларі (Х. Дзанетті, 57), Пеле, Маніше, Сезар, Креспо (Камбьяссо, 68), Крус

Ювентус: Беларді, Бірінделлі (Бумсонг, 68), Григера, Легроттальє, Молінаро, Маркьонні (Трезеге, 7), Ночеріно, К. Дзанетті, Палладіно, Яквінта, Дель П"єро

Попередження: Крус - Григера, Бірінделлі

Видалення: Бурдіссо, 8

Решта матчів:

Удінезе - Катанья 3:2
Голи: Ферронетті, 9, Пепе, 70 (з пенальті), Феліпе, 76 - Іско, 12, Мартінес, 31  

Самдпорія - Рома 1:1
Голи: Ціглер, 62 - Вучініч, 69

Ще в одному чвертьфіналі зіграють "Лаціо" і "Фіорентина"

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Інтер" і "Ювентус" грають внічию: результати 1/4 Кубка Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути