Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 17:41

"Харків" проводитиме домашні матчі в Сумах

В середу з"явилася інформація про те, що в майбутньому сезоні ФК "Харків" прийматиме своїх суперників на стадіоні в Сумах.

Згідно з інформацією голови Федерації футболу Сумської області Миколи Желєзного, стадіон "Ювілейний" віддається в розпорядження футбольного клубу з сусіднього обласного центру на підставі договору, укладеного керівниками ФК "Харків" і ВАТ "Спартак" - господаря спортивної арени. Повідомлялося також, що домашнім стадіоном для "Харкова" "Ювілейний" стане, як мінімум, до кінця першого кола сезону 2008/2009.

"Так, дійсно ми уклали такий договір. Згідно з регламентом, у будь-якого клубу повинен бути стадіон на випадок форс-мажорних обставин. Таких, наприклад, які мали місце навесні. Тоді "Харків" вимушений був в терміновому порядку шукати запасний стадіон. Щоб уникнути подібних ситуацій і був укладений договір з сумською ареною. Цей стадіон ми розглядаємо як резервний. Але домашні матчі плануємо як і раніше проводити в Харкові", - прокоментував вищесказане генеральний директор клубу Ігор Лисюк.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Харків" проводитиме домашні матчі в Сумах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути